35-годишен почина в Хасково след пиянска свада в апартамент

При сбиването единият от компанията нападнал останалите със счупена бутилка

01.01.2023 | 18:05 Редактор: Елеонора Танева
35-годишен почина в Хасково след пиянска свада в апартамент

35-годишен мъж е починал след сбиване в новогодишната нощ в Хасково. Между празнуващи е възникнал скандал, единият от мъжете счупил бутилка и с нея намушкал други двама от компанията. Ранените са откарани в болницата, където единият е починал от раните си.

Районната прокуратура в Хасково е започнало досъдебно производство по случая като то се води за умишлено убийство.

Извършен е глед на местопроизшествие, разпитани са свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, иззети са веществени доказателства, извършени са претърсвания.

До момента е установено, че в кв. "Бадема", в апартамент З.П. и двама негови приятели - А.М., на 37 год. и Х.Л., на същата възраст, се събрали да празнуват настъпването на новата година. В резултат на употребеното количество алкохол, след полунощ, между тримата е възникнал скандал, който е прераснал в сбиване.

На З.П. са били нанесени повърхностни рани в областта на главата и ръцете, след което е бил откаран в болница в Хасково, където по-късно е починал. Според изготвена първоначална медицинска експертна справка няма данни смъртта да е настъпила вследствие на причинените наранявания при сбиването.

Продължават действията по разследването за изясняване причината за смъртта му.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)