Шокиращо домашно насилие: Внук прати баба си в кома, мъж бие жена си с тенис ракета

Съпругата е с множество хематоми, фрактура на две ребра, скъсан далак и спукано тъпанче

15.12.2022 | 18:40 Редактор: Ирена Бакърджиева

Шокиращи случаи на домашно насилие в Пловдив - само за два дни са регистрирани четири такива. Внук редовно пребивал 95-годишната си баба, тормозейки я за пари, а след последния такъв побой преди два дни, жената е в кома.

А пловдивският бизнесмен Симо Касабов е арестуван, след като е нанесъл жесток побой на съпругата си заради патологична ревност. Мъжът е следил цялото си семейство чрез инсталирани приложения на телефоните им за подслушване и показване на местоположението. Той редовно ги заключвал в дома си без тяхното съгласие.

Снощи бизнесменът се върнал у дома и заварил съпругата си да говори по телефон, който не е виждал и съответно на него не е поставен софтуер за подслушване и следене. Започнал да я бие с тенис ракета. Вследствие на побоя жената има множество хематоми, фрактура на две ребра, скъсан далак и спукано тъпанче.

"След този побой в един момент съпругата успява да избяга от апартамента. Тръгва да търси помощ при свои приятелки, които я откарват до болницата. Там лекарят я познава, защото 2018 г. тази жена пак с травми е била при него и му е заявила, че е паднала по стълбите", каза зам.-районният прокурор на Пловдив - Атанас Илиев.

Снимка: Pixabay