Младежи малтретират възрастен мъж в Пловдив, жена ги засне с телефона си

Полицията издирва извършителите

29.08.2022 | 13:36 Редактор: Искра Ангелова

Грозна сцена на агресия в Пловдив. Младежи се забавляват, като малтретират мъж в един от парковете на града. Полицията започна проверка по случая и издирва извършителите.

Елена Велева разхождала детето си в парка, когато вижда как група младежи се гаври с мъж, а един от тях го рита и събаря на земята. Младата жена заснела случката с телефона си.

"Това, че дори аз бях там, не ги накара да спрат, те продължаваха да нанасят удари на човека. Казах им да спрат, но не не ми обърнаха внимание. Казаха ми да се махна", сподели тя.

Мъжът водел скитнически начин на живот и често можел да бъде забелязан в парка.

"Когато се върнах, чух, че момчетата да говорят, че човекът е паднал доста лошо, седи със затворени очи и не мърда", допълни Елена.

Според експертите непълнолетните младежи и техните родители трябва да отговарят пред закона.

Психиатърът д-р Веселин Герев определя постъпката като цинизъм: "Авторитети стават младежите с асоциално поведение и те събират т.нар. "банда" около себе си, в много от случаите се употребява алкохол. Най-циничното в тези ситуации, че винаги, когато има такива агресивни прояви, те биват записвани, след което биват гледани и харесвани."

Гледайте повече в репортажа на кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
2 rate up comment rate down comment 0
1914
преди 1 година
Срамувам се от поколението си Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
ogi
преди 1 година
аз не разбрах, през цялото време на снимането и изобщо около тази грозна сцена, жената обадила ли се е на 112 и дошла ли е полиция? Сигнализирай за неуместен коментар