Домашно насилие е довело до смъртта на 38-годишната жена във Войнеговци

Задържаният мъж и убитата жена често злоупотребявали с алкохола

24.08.2022 | 17:35 Редактор: Ваня Кузманова

Убийство в софийското село Войнеговци". Жертвата е 38-годишна жена, а за престъплението е задържан мъжът, с когото е живеела. 

Сигналът за тежкото престъпление е получен в полицията минути след 7 часа тази сутрин. На място веднага са изпратени екипи на полицията, спешна помощ и криминалисти. Медиците успели единствено да констатират смъртта на жената.

Разследващите установяват множество следи от насилие по тялото на починалата. Арестуван е и заподозрян за убийството - 38-годишен мъж, който живеел с жертвата. Жители на село Войнеговци разказват, че мъжът и убитата жена често злоупотребявали с алкохола. 

Напрежението между двамата често ескалирало, стигало се до скандали и физическо насилие. Най-близките съседи на жертвата и предполагаемият убиец обаче не ги познават, тъй като повечето не са от селото и използват къщите си като летни вили. Разбрали за случилото се от полицейските коли на местопрестъплението.

Най-вероятно убитата жена е жертва на домашно насилие. Причините обаче тепърва ще се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте повече в репортажа на Борислава Алексова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година