Дават на съд 20-годишна, намушкала 25 пъти приятеля си, казала, че се е самоубил

Жената редовно употребявала хероин и алкохол

12.08.2022 | 15:40 Редактор: Елеонора Танева
Дават на съд 20-годишна, намушкала 25 пъти приятеля си, казала, че се е самоубил

Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу 20-годишна жена за убийството на приятеля ѝ, което е извършено по особено жесток начин. Двамата живеели под наем в столичния квартал "Връбница". Обвиняемата редовно употребявала хероин и алкохол.

На 11 септември имали гости, в следобедните часове останали сами и започнали да се карат, тъй като мъжът я ревнувал. Искал да вземе телефона ѝ, за да прегледа комуникацията в него. Двамата си разменяли обидни думи на висок глас и тропали по вратите и мебелите в апартамента, поради което ги чули съседи.  

Вечерта скандалът между двамата ексалирал и жената започнала да нанася удари с твърди и тъпоръбести предмети в областта на главата, тялото и крайниците на приятеля си. След това взела нож с дължина на острието 20 см и с него нанесла не по-малко от 25 удара в областта на главата, тялото и крайниците на приятеля си. Първоначално мъжът се опитал да се предпазва, но след като съпротивата му била сломена, обвиняемата продължила с нанасянето на удари, проявявайки изключително усърдие и жестокост. Причина за смъртта станала острата кръвозагуба.

После жената се опитала да заличи следите от убийството. Казала на съседка, че приятелят ѝ се наръгам сам с нож и е мъртъв.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК