Издирва се: Бивш футболист на "Левски" предизвикал катастрофата в София и избягал

Георги Семерджиев е карал кола с фалшиви номера, има над 50 нарушения на пътя

06.07.2022 | 08:26 Редактор: Елеонора Танева

Шофьорът, който предизвика тежката катастрофа с жертви в София, е бившият футболист на "Левски" и "Спортист" (Своге) Георги Семерджиев. Той е карал кола с фалшиви немски регистрационни табели. Загиналите момичета нямат отношение към инцидента, били са на тротоара, до асансьора и зад оградата, която възпира нерегламентирано пресичане.

Той е с над 50 нарушения на пътя. Колата, която е шофирал, е идвала по бул. "Черни връх" от НДК в посока кв. "Лозенец".

Карал е с много над позволената скорост (50 км/ч). Преминал е на червен светофар, ударил се е в таксито, което правело ляв завой на зелен сигнал от бул. "Черни връх" към бул. "Арсеналски". 

35-годишният Семерджиев е обявен за общонационално издирване, уточниха от СДВР. Той е криминално проявен, има информация за наркоразпространение. Задържан е от МВР през 2010 г.

По непотвърдена информация е собственик или управител на автомивка с адрес в района на катастрофата. Не е открит на адреса, на който трябва да се намира, според официалните данни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
5 rate up comment rate down comment 0
Темида
преди 1 година
Споко - всяко чудо за три дни. Сега ще изкарат и този че е пил чай, че е карал с "малко" над позволената скорост, че е далтонист и за това не е видял цвета на светофара, че му е станало лошо, че, че, че..... А невинните хора вече *** и по тротоарите и в домовете си и .....навсякъде, защото България отдавна се е превърнала в бойно поле на гражданската война която водим помежду си. Хвала на родното правосъдие!!! И споко - НИКОЙ ЗА НИЩО МЕ Е ВИНОВЕН!!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
16 rate up comment rate down comment 0
Лили Барута
преди 1 година
Егати...нямам думи!? Това животно отдавна е трябвало да бъде осъдено на 30год. окован в трудов лагер... Сигнализирай за неуместен коментар