Задържаните за убийството на Ери Пехливанян са направили пълни самопризнания

Тялото на жената беше открито разчленено край река Русенски Лом

19.01.2022 | 07:34 Редактор: Искра Ангелова

Продължава разследването на тежкото престъпление в Русе - убийство, отвличане и грабеж. Отвлечена, а след това убита, е Ерунахи Пехливанян - съпругата на общинския съветник и собственик на фармацевтична верига Бедрос Пехливанян.

Задържани са двама души, които са направили пълни самопризнания. Обвиненията срещу тях са за отвличане, грабеж и за квалифицирано убийство с цел прикриване на престъплението. Тялото на жената беше открито разчленено край река Русенски Лом.

По информация на Bulgaria ON AIR до жестоко убийство се е стигналото, след като двамата мъже проникват в жилището на семейството. Представят се за полицаи. Еранухи отключва сейф в къщата им и им дава сумата от над 60 хиляди в евро и левове. Те я принуждават да тръгне с тях и тогава я убиват.

На 14 януари общинският координатор на ГЕРБ и собственик на верига от аптеки Бедрос Пехливанян е подал сигнал за изчезването на съпругата си. След задържането им двамата обвиняеми - те са направили пълни самопризнания.

Има информация, че тялото на жената е разчленено в къщата в село Божичен, където живее един от задържаните - 49-годишен бивш джудист. Очаква се следствените действия да приключат днес.

Снимка: Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК