Погребват в родния ѝ Русе убитата в Хага Елена Генчева

Тялото ѝ ще бъде транспортирано от Нидерландия

25.11.2021 | 14:00 Редактор: Искра Ангелова
Погребват в родния ѝ Русе убитата в Хага Елена Генчева

В родния ѝ Русе ще бъде погребана 31-годишната Елена Генчева, която бе открита мъртва в апартамента ѝ в Хага на 18 ноември. Тялото ѝ ще бъде транспортирано от Нидерландия, а опелото и поклонението пред тленните ѝ останки ще бъде в петък, 26 ноември, в катедралния храм "Света Троица".

Елена Генчева е завършила Английската гимназия "Гео Милев" в Русе, след което е приета да учи право в Нидерландия и остава на работа там. 

Близките и приятелите ѝ са покрусени от огромната загуба и не могат да повярват, че красивата и лъчезарна жена вече я няма. Тялото на русенката е открито в дома ѝ в квартал "Емастраат" в Хага от полицията, след като нейни приятели подават сигнал, че не е отишла на работа, информира chernomore.bg.

От полицията съобщават, че е починала в резултат на престъпление, но не се посочва как точно е била умъртвена. Според неофициална информация тя е имала кратка връзка с 32-годишния бургазлия Христо Кацаров, който бе кандидат за депутат на последните избори. 

Пред свои приятели Елена споделила, че се страхува от него. Христо е сред заподозрените от полицията. Той се самоубива на 19 ноември в жилището си в квартал "Дървеница" в София.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК