Убитият мъж в Сливен и нападателят му са се познавали, имали са спорове помежду си?

Една от основните версии е убийство от ревност

31.10.2021 | 18:33 Редактор: Жаклина Иванова

30-годишен мъж е убит в Сливен. Вече има задържан за престъплението, съобщиха от полицията. Сигналът е подаден на 29 октомври късно вечерта. Автомобилът на жертвата е бил на паркинг, като по първоначална информация убитият е чакал приятелката си.

Убиецът, също на 30 години, го е нападнал с нож. За около час полицията успява да задържи извършителя. Вече му е повдигнато обвинение. Той може да получи "доживотен затвор". Една от основните версии е убийство от ревност.

"На паркинг на текстилния техникум е намерено лице в лек автомобил във видимо безжизнено състояние. Веднага към мястото са изпратени екипи на областната дирекция и бърза помощ. Пристигайки на място, същите установяват лице от мъжки пол във видима възраст около 30 г. с множество прободни рани по тялото и врата", каза директорът на  ОДМВР Сливен старши комисар Димитър Величков.

"Работи се по няколко версии. На този етап е установено, че жертвата и извършителят на деянието са се познавали и са имали известни спорове между тях, по скоро от личен характер. Не бих казала, че са от имуществен или финансов характер", посочи прокурор Ваня Белева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК