След 15 месеца: Побойниците на Слави Ангелов излязоха от ареста

Близнаците боксьори ще бъдат под домашен арест с електроннни гривни

17.07.2021 | 20:20 Редактор: Десислава Атанасова
След 15 месеца: Побойниците на Слави Ангелов излязоха от ареста

Георги и Никола Асенови, подсъдими за побоя над Слави Ангелов излязоха от ареста 15 месеца след като бяха задържани с решение на Апелативния специализиран наказателен съд.

Близнаците боксьори ще бъдат под домашен арест с електроннни гривни за наблюдение с определение на втората инстанция, след като първата отказа да ги освободи за пореден път.

Третият подсъдим Бисер Митрев е на свобода с парична гаранция от няколко месеца. Според Апелативния специализиран наказателен съд е намалял риска братята Асенови да извършат престъпление заради продължителния срок на задържане. Отчита се още, че подсъдимите не са осъждани, имат семейства и оставането им в ареста вече не е удачно.

Главният редактор на "168 часа" Слави Ангелов беше нападнат и зверски пребит пред дома си на 17 март м.г. След месец и половина МВР задържа Бисер Митрев и приятелите му Георги и Никола Асенови. Те са подсъдими за престъпно сдружение, за средни телесни повреди на Слави Ангелов и за притежание на кокаин.

Делото е към края си на първа инстанция.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 2
Ндннь
преди 2 години
Какво значи не е удачно че имали семейства..... А удачно ли е да бият човека който също има семейство, скапана правосъдна система, никога няма да се оправим,скапана държава със скапани управници,вечното дъно на света сме! Сигнализирай за неуместен коментар