Хазяинът на откритата мъртва жена: Пиеха много, постоянно имаше скандали

Според нея не става дума за убийство, а по-скоро инцидент

10.04.2021 | 18:56 Редактор: Никола Симеонов

46-годишна жена беше открита мъртва в дома си в столицата. За случая се разбра едва днес от публикации на близките ѝ в социалните мрежи. Тя е открита мъртва на 8 април. Същия ден е постъпил сигнал на 112 и са изпратени екипи на спешна помощ и полицията. По тялото на жената е имало следи от насилие, а според последните експертизи смъртта е настъпила след тежка черепно-мозъчна травма.

Задържан за 72 часа е мъжът, с когото жената е живяла на семейна начала. Те са живели на адреса от 2015 г. под наем заедно с още един съквартирант. Това каза пред Bulgaria ON AIR собственикът на имота. Според него те са се карали често и злоупотребявали с алкохол. Дори е идвала често полиция, която да осуетява скандалите им. 

В полицията обаче няма подадени сигнали за насилие.

"Беше квартирантка тук. Онзи ден е починала. Пиеше много, беше алкохоличка. Сега обвиняват съпруга ѝ, че я е биел. Той също пиеше. Според мен това не е убийство. Целият квартал знаеше, че тя се напива и пада по улиците. Според мен е паднала и си е ударила главата. До колкото разбрах съдебна медицина е констатирала мозъчен кръвоизлив", заяви собственикът Димитрия Тодорова.

Разследването по случая продължава под ръководството на софийска градска прокуратура.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК