Боклукчийски камион блъсна и уби жена в София, внучето ѝ е в болница (ОБНОВЕНА)

62-годишната жена е починала от раните си

09.04.2021 | 12:01 Редактор: Тодор Петров

Тежък инцидент с жертва в столичния квартал "Люлин". 2-годишно дете и неговата баба бяха блъснати от камион за смет.

Фаталният инцидент се случва минути след 11 ч. По непотвърдена информация жената е отивала до близката детска кухня, за да вземе храна за внучето си.

Единия крак на 62-годишната жена е бил затиснат под камиона, наложило се е превозното средство да бъде повдигано със специална техника.

Пострадалата е била с животозастрашаваща открита фрактура на крака. Тя е откарана с линейка в "Пирогов", но въпреки усилията на лекарите, жената е починала в противошоковата зала на болницата.

Детето е с фрактура на главата. То бе прието по спешност и оперирано в болница "Пирогов".

Не са ясни причините за трагедията. Детето и неговата баба не са пресичали на пешеходна пътека, най-вероятно камионът е блъснал 62-годишната жена, докато е карал назад.

Шофьорът на камиона е изпаднал в шок след удара и е бил прегледан от лекарски екип. Полицията разследва трагичния инцидент.

Снимка: Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
и сутрин минават. Много е тъжна и неприятна ситуацията, но истината е, че тези камиони са толкова шумни, че могат и мъртвец да вдигнат от гроба. Дори шофьорът да е дал назад, все си мисля, че бабата е тази, която трябвало да се огледа в случая, особено като пресича с малко дете. И все пак... загубен човешки живот и съсипан детски... няма значение кой е виновен реално.. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Жалко за жената и детенцето! Как не се научиха тези фирми да организират извозването на кофите за смет да е в ранните или вечерни часове на денонощието, когато няма много движение от коли и хора! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Ужас! Дано да се оправят Сигнализирай за неуместен коментар