Скандални разкрития след кошмара на пътя в Бяла Слатина

Пияният извършител често отправял заплахи за убийство

09.03.2021 | 13:35 Редактор: Искра Ангелова

Трагедия във Врачанско. Пиян шофьор прегази с автомобила си трима души, мъж и две жени в гр. Бяла Слатина. По път за болницата мъжът е починал, а съпругата му е в тежко състояние във врачанската болница. 

Другата пострадала жена е със счупен крайник, тя е настанена в болницата в Бяла Слатина. Шофьорът е задържан. А близки на пострадалите твърдят, че извършителят често е отправял заплахи за убийство, както към съпругата си, така и към роднините ѝ.

Всичко започнало в понеделник вечерта към 19:30 ч. в ромския квартал на Бяла Слатина. Ул. "Латинка" е била оживена от хора, когато Иван от с. Бреница нахлува с лекия си автомобил, за да търси съпругата си. 

В края на улицата Иван буквално прегазил мъж и две жени. Очевидци на катастрофата твърдят, че шофьорът умишлено е блъснал хората. Той е задържан

Връщайки колата назад, той прегазва още веднъж мъжа. Двете жени също са пострадали от сблъсъка. Едната е в тежко състояние в МБАЛ-Враца, а другата със счупен крайник в Белослатинската болница. 

Прегазеният два пъти мъж по път за болницата почива. Според близки и роднини на пострадалите хора Иван от с. Бреница системно тормозил жена си и многократно е отправял заплахи за убийство срещу нея и роднините ѝ.

"Живея на 5-6 къщи от брат ми. След като удари няколко пъти, веднага го откараха за болницата, но по пътя почина. Не е успял да оцелее. Едната му е жена е в реанимация, за живота ѝ дават 20%, гръбначният стълб е счупен, тазът ѝ и той е счупен, главата на две три места е спукана", каза братът на починалия.

От прокуратурата потвърдиха, че са подавани жалби срещу Иван от неговата съпруга. До края на деня се очаква да му бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство.

Вижте повече в репортажа на кореспондентна ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ludi hora ludi ludi hora. Mnogo ludi ora. Сигнализирай за неуместен коментар