Мъж разби чужд апартамент в Търново и се барикадира в него

Екшънът се разиграл днес по обяд в търновския кв. "Бузлуджа"

24.02.2021 | 22:15 Редактор: Юлия Христова
Мъж разби чужд апартамент в Търново и се барикадира в него

Мъж разби чуждо жилище и се барикадира в него. Наложи се намесата на полицията, която да го изкара оттам.

Екшънът се разиграл днес по обяд в търновския кв. "Бузлуджа".

Мъжът страдал от натрапливи мисли, че непознати искат да го нападнат и затова решил да се спаси от тях като се скрие. Преди това обаче той прехвърлил през терасата на дома двете си деца на балкона на съседния апартамент. Терасите се намирали на четвъртия етаж и прехвърляйки децата, бащата рискувал сериозно техният живот. След това той разбил апартамента на съседите си, който по това време бил празен и се укрепил в него.

След като съседи подали сигнал на спешния телефон, на мястото били изпратени екипи от полицията и пожарната. С помощта на висока стълба огнеборците успели да стигнат до четвъртия етаж и след дълги кандърми успели да убедят мъжа да отвори вратата и да пусне колегите от полицията вътре.

Мъжът бил откаран в Държавната психиатрична болница в село Церова кория, където най-вероятно ще бъде настанен за лечение. Двете деца са предадени на социалните до завръщането на майката, която е студентка във Варна и от няколко дни била в морската столица на очни занятия, пише "Монитор".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 

1
0 rate up comment rate down comment 0
Svinki7o-gad
преди 1 месец
Мараба , играчи! Май неочакваното нападение над Свинкито доведе до натрапливите мисли, ама такива са последствията когато се правиш на борец пред грешният човек... Сигнализирай за неуместен коментар