Осъдиха мъж на 6 г. затвор, блудствал с малолетната си дъщеря

Майката и бабата на детето знаели за престъплението

18.02.2021 | 22:55 Редактор: Ралица Братанова
Осъдиха мъж на 6 г. затвор, блудствал с малолетната си дъщеря

Мъж беше осъден на 6 години затвор за блудство с малолетно момиче. Това стана ясно от обвинителен акт на Районна прокуратура-Пазарджик, съобщи в. "Монитор". Преди година 39-годишният Б.А. от пазарджишкото село Черногорово бе задържан. Причината е, че в периода от началото на февруари 2019 г. до средата на март 2020 г., на неустановени дати, той е блудствал с малолетната си дъщеря.
 
Бащата е използвал и блудствал с детето, което е само на 10 години. Престъплението е извършено поне 4 пъти в рамките на една година. В периода от февруари 2019 г. до март 2020 г. той системно е удовлетворявал половото си желание с детето.
 
Това е ставало със знанието на съпругата и тъщата, но нито една от жените не е потърсила помощ от полицията. Вуйчото на детето е подал сигнал за престъплението, след като в случаен разговор той научава за гаврите с момиченцето. 
 
Пазарджишкият Районен съд е наложил на Б.А. наказание от 6 години "лишаване от свобода" при първоначален "строг" режим. До този момент той не е бил осъждан.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК