Викторио се призна за виновен по всички обвинения, убил е жена си и детето им

"Каквато и присъда да бъде постановена, няма да върне децата ни", категорични са родителите на Дарина

19.01.2021 | 14:02 Редактор: Ралица Братанова

Частният охранител Викторио Александров убива с два куршума приятелката си Дарина на 29 октомври 2018 г. Няколко часа по-късно слага край и на живота на 1-годишната им дъщеря Никол.

Повече от 2 години по-късно в съда се проведе последно заседание по случая. Почернените родителите на покойните Дарина и Никол заявиха, че Викторио се е свързал с тях, за да ги заплаши. 

"Викторио се свърза два пъти с мен по телефона, което беше учудващото от затвора да може да си позволи това нещо. Както обикновено - със заплахи", сподели бащата на Дарина - Георги Министерски.

Пред медиите Викторио отново запази мълчание. Пред съда той се призна за виновен по всички обвинения срещу него, но заяви, че е бил жертва на системен тормоз от страна на родителите на Дарина, които така и не приели тяхната любов.

Майката на подсъдимия също каза, че синът ѝ е бил жертва на психически тормоз, но не го оправдава за стореното и се надява на справедлива присъда.

"Знам само, че той страшно много обичаше семейството си и ние страшно много обичахме децата си. За мен Дарина беше като моя дъщеря. Никол беше най-красивото нещо, което ни се е случвало", коментира Лидия Александрова.

А за родителите на Дарина справедлива присъда няма. Няма и бял ден за тях.

"Каквато и присъда да бъде постановена, няма да върне децата ни. Не може това нещо да ни крепи. Не мисля, че успяваме да живеем - съществуваме. Нашият живот приключи отдавна", заявиха родителите на Дарина.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
И майката, и сина много са обичали жената и детето. Мерси от такава любов! Сигнализирай за неуместен коментар