Масов бой в "Шекер махала" в Пловдив, мъж е със счупвания

Сигнал за случая е получен в обедните часове

01.01.2021 | 21:55 Редактор: Искра Ангелова
Масов бой в

Четирима души са пострадали при масово сбиване в "Шекер махала" в Пловдив. Сигнал за случая е получен в обедните часове.

При пристигане на посоченото в съобщението място автопатрул на Трето Районно управление на МВР установява участниците в скандала и ги предупреждава, разяснявайки им какви могат да бъдат предприетите действия по Закона за МВР. 

Малко след като служителите на реда напускат адреса, на тел. 112 е получен нов сигнал за сбиване на група от 9 роми. На място са изпратени 5 автопатрула със служители на различни полицейски управления, които установяват две групи лица, участвали в сбиването.

Трима от участниците в първата група - 43-годишният Асен Т., Калинка М. - на 47 години, и 21-годишният Ахмет М. са прегледани в УМБАЛ "Свети Георги" и е установено, че Ахмед М. е със счупване на лакът и пръст на лявата ръка, а жената и по- възрастният мъж са само с охлузни рани в областта на крайниците, съобщава "Фокус".

Участниците в скандала от другата група са от една и съща фамилия - шестима мъже на възраст между 27 и 50 години. След извършен медицински преглед на най-младия мъж от групата е установена травма в областта на главата.

Всички лица са заведени в Районното управление и ще бъдат задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Работата по случая продължава. Полицейското присъствие в района е засилено, но към момента няма напрежение.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК