Тройното убийство във Варна е заради ревност?

Наемателят на жилището е криминално проявен варненец

09.12.2020 | 18:41 Редактор: Юлия Христова

Властите дадоха подробности за жестокото убийство в центъра на Варна. При стрелба в апартамент са убити двама души, а извършителят се е самоубил. 

Няколко изстрела се чуват от един от апартаментите в блок на улица "Македония" 105. Веднага на място пристигат полиция и прокуратура. Районът е отцепен, а огледите продължават.

Жертвите са три – двама български и един чужд гражданин. Изстрелите идват от апартамент на първия етаж. В него живеят наематели. 

"Мисля, че чужденец беше този, който е собственик на апартамента. Другите влизаха и излизаха. Но са се чули гърмежи и то 3-4. Млади момчета", казват съседи. 

"Самоличността на труповете е установена. Те са на български граждани", заяви главният прокурор на Варна Красимир Конов.

"По данните, с които разполагаме, били са в приятелски отношения. Иззети са огнестрелни бойни оръжия", посочи Даниел Пашов – директор на ОДМВР-Варна. 

Живущи във входа разказват, че съседите им са били проблемни и често са посещавани от полицията. Наемателят на жилището е варненец, криминално проявен. Утре ще се извършат аутопсиите на телата, както и експертизите, които ще дадат повече яснота. 

Една от версиите на полицията, като причина за убийството, е ревност. Разследването по случая продължава. Предстои да бъдат направени съдебномедицинска и балистична експертиза. 

Вижте повече в репортажа на Иван Барбов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 2
Нина
преди 3 години
Момичето се е метнало през терасата Сигнализирай за неуместен коментар