Убитите деца в Сандански били открити от баща им

Майката била намерена в неадекватно състояние

19.11.2020 | 21:39 Редактор: Юлия Христова

Тежко криминално престъпление в Сандански - двойно убийство. Жертвите са деца на 3 и 5 години. Предполагаемият извършител е майка им. 

Трагедията е станала на ул. "Скопие" в града. 

Около 17:00 ч. днес бащата на двете деца се е прибрал в дома си, не могъл да влезе, но малко след това открил вътре двете си деца. Засега няма информация за евентуални мотиви за убийството.

Мъжът е открил съпругата си в неадекватно състояние. Вероятно майката е привлечена като обвиняема.

"Имаме насоки за извършителя на престъплението, има задържано лице", каза окръжният прокурор на Благоевград Весела Стоилова. 

По думите на началника на МВР в града Дойчин Дойчинов, служителите на реда са реагирали моментално след подаването на сигнала.  

По непотвърдена информация става дума за 32-годишна жена, която дълго време е била безработна, но наскоро в започнала работа като деловодител. Бащата, който е намерил децата, работи в Горското стопанство. 

На мястото е изпратена и втора линейка. 

Снимка: Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 3 години
Лошо. Господ да помага на всички и да ни опази здрави. Със сигурност жената е била с психични проблеми. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
По-лошо от това няма...баба едно време казваше всичко се преживява само да не се полудява... Сигнализирай за неуместен коментар