Шофьорът камикадзе във Варна се оказа пиян и надрусан (ВИДЕО)

Видеото от инцидента предизвика стотици гневни коментари

03.06.2020 | 08:40 Редактор: Тодор Петров

Без книжка и с няколко стари нарушения на пътя се оказа шофьорът, който вчера удари 8 коли и рани пешеходка във Варна. 37-годишният мъж е бил под въздействието на алкохол и наркотици. Инцидентът като по чудо се размина без сериозно пострадали хора. 

Освен че оказал съпротива при задържането си,  водачът от добричкото село Одърци отказал и да бъде тестван за наркотици и алкохол. Пешеходката, която бутнал на два пъти, се отървала с леки контузии и вече е изписана от болницата.

Агресивният шофьор е задържан под охрана във варненската токсикология. Бил с висока температура и съмнения за коронавирус, които не се потвърдили. Предстои да бъде прехвърлен в психиатрия за месец. 

Съобщил е на близките си, че е преследван от лица от мафията и единственото му спасение е да отиде до Варна. Към днешна дата се изготвя съдебно-медицинска експертиза, т.к. това заболяване предполага, че лицето може да е наказателно неотговорно. 

Колата, която е карал е на жената, с която съжителства и с която се скарал малко преди инцидента. А клипът, заснет в момента на катастрофите и разпространен в социалните мрежи, събра стотици гневни коментари.

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Нали минал през краката на пешеходка? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
То това всички го знаем. Нормален човек няма да постъпи така! Сигнализирай за неуместен коментар