Трима задържани при акция в София, разследват убийството на Марангозова

Провеждат се разпити, изземвания и претърсвания

19.05.2020 | 10:05 Редактор: Ралица Братанова

Трима души са задържани при мащабна операция на сектор "убийства" в СДВР и Прокуратурата рано сутринта на адрес на ул. "Летоструй" в столичния квартал "Левски". 

На мястото има засилено полицейско присъствие и разследващи полицаи, които провеждат разпити, изземвания и претърсвания.

Разследва се организирана престъпна група, за която се предполага, че е свързана с едно от последните поръчкови убийства в София. 

Работи се по разкриването на убийството на Станка Марангозова, която бе застреляна през октомври 2019 г. в София. До този момент това престъпление не беше разкрито. 

Убийството беше извършено с особено жестокост. Жената беше намерена застреляна в лекия си автомобил. Смъртта ѝ беше свързана със слухове за ДДС измами и твърдения, че е дължала пари на много хора и дори е измамила част от тях. 

В къщата, в която са извършвани претърсвания, живеят над 60-годишен мъж със сина си, снаха си и внучето си. Според съседи те са добри хора и не знаят да са имали провинения и проблеми с правосъдието. Мащабната акция продължава.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Хитрата сврака с двата крака Сигнализирай за неуместен коментар