19-годишен моторист преби шофьор в центъра на Стара Загора

Пострадалият Панко Василев е със счупен череп и избити зъби

27.02.2020 | 15:33 Редактор: Ивет Арабова

56-годишен мъж от Стара Загора е в неврохирургията на многопрофилната болница в града, след като е бил пребит от 19-годишен моторист. Пострадалият е със счупен череп и избити зъби. 

Панко Василев спрял на стоп, когато бил настигнат от моториста. Нападението се случило в центъра на Стара Загора. 

"Спирам и след това потеглям, защото нямаше видимост и той профуча с мотора и обърна на 50-100 метра и обърна там в насрещното движение. И дойде при мен. Потеглям да си паркирам отсреща в платното, в тоя момент идва до мене той с мотора. Слиза от мотора, аз слязох от колата. Отивай си, викам, по пътя нищо не е станало и в тоя момент получавам един удар и от там нищо не си спомням. Падам на земята. Зъба си почувствах счупен", разказа Панко.

След побоя синът на Панко се прибира от чужбина, за да се грижи за баща си. 

"Баща ми по принцип не може да чува. Чува много тежко, от едната страна чува 40 %, от другата страна е със слухов апарат и повечето говори на висок тон. Говорил на висок тон и това момче си помислило, че той се кара нещо", обясни синът на Панко.

Срещу нападателя е образувано досъдебно производство, потвърдиха от прокуратурата. Изчаква се съдебно-медицинска експертиза, за да бъдат повдигнати обвинения.

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК