fallback

Издирват нападателя, обрал газстанцията в София

Според разследващите в последните месеци в района са извършени няколко грабежа

17.11.2019 | 12:35 Автор: Ивет Арабова

Полицията издирва нападателя, извършил въоръжен грабеж на газстанция в столицата. При обира на булевард "Тодор Каблешков" са откраднати 1080 лева. По първоначална информация нападетелят е бил въоръжен с нож или друг остър предмет, с който ранил 53-годишна служителка на газстанцията. 

Първоначалната информация е, че тя е ранена в крака, но според пристигналия екип на Бърза помощ нараняването е на ръката ѝ. Крадецът е бил сам и е успял да избяга. 

"Колегите работят по случая. Това, което ми беше докладвано сутринта, е, че около 1080лв са отнети от служителката, която била в газстанцията, леко е нарена с прорезна рана на бедрото, оказана ѝ медицинска помощ на място, не е хоспитализирана. Колегите продължават да работят по отношение издирване на извършителя", заяви вътрешният министър Младен Маринов.

Според разследващите в последните месеци в района са извършени няколко подобни грабежа. На газстанцията работят общо четирима души, на 12-часови смени, като всички са от Радомир. 

Около газстанцията се намират няколко известни столични заведения, а по време на инцидента, районът е бил изключително оживен.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев!

Снимка: Иван Кънчев

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК  

fallback
Още от Криминално
fallback