Мъж заплашвал с убийство жена си на бензиностанция, оставиха го в ареста

Съпругата му оттеглила жалбата си два дни след случилото се

30.10.2019 | 19:00 Редактор: Ивет Арабова

Оставиха в ареста мъж, заплашил с убийство съпругата си в столицата. На 27 октомври Георги Тутунджи пътувал със съпругата си на Околовръстното в София. Двамата се скарали, след което, според прокуратурата, той излиза от колата, изкарва и жена си, разкъсал дрехите си и ѝ отправил заплаха за убийство. Той произвел и изстрел към краката на съпругата си със своя пистолет, но не я улучил. 

Обвиняемият заяви в съда, че не е стрелял по жена си нито някога ѝ е посягал. Според разследващите той отправял многократно заплахи към съпругата си, с която има 19-годишен брак. Имало и данни за домашно насилие в продължителен период от време.

Според Софийския районен съд има основателно предположение за авторство на престъплението, както и реална опасност да се извърши ново, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

"Той има законни оръжия, ходи да стреля по стрелбища. Естествено, че може да му останат следи" , каза адвокатът Иван Еланджиев. 

Два дни след случилото се съпругата на Георги Тутунджи оттеглила жалбата си. Камерата за видеонаблюдение на бензиностанцията не е успяла да заснеме случая.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК