Мъж звънна на познати за помощ при скандал, те го прегазили в тъмното

Инцидентът станал в Панагюрище около 23 часа

27.09.2019 | 16:06 Редактор: Ивет Арабова
Мъж звънна на познати за помощ при скандал, те го прегазили в тъмното

Мъж е починал в резултат на нелеп пътен инцидент, съобщиха от МВР - Пазарджик.

Около 23:00 чaсa в сряда бил получен сигнал за пътен инцидент, при който бил прегазен мъж на кръстовище в Панагюрище. Пострадалият 57-годишен П.П. от същия град е бил в тежко състояние и починал по време на транспортирането му към болницата.

Малко преди инцидента е възникнала свада между две групи от мъже и младежи. Пострадалият П.П. бил в едната група и се обадил на сина си, за да доведе още хора на помощ. Младежите се качили на лек автомобил "Ауди“, управляван от 18-годишния Р.К , жител на същия град, информира "Фокус".

Водачът шофирал с несъобразена скорост в района, където станало сбиването и на кръстовище с тясна улица в тъмнината не видял лежащия на пътя П.П.

Автомобилът преминал през мъжа, в резултат на което той починал.

Тийнейджърът, който имал от скоро свидетелство за управление на МПС, се уплашил, изоставил автомобила на черен път и се укрил. Малко по-късно осъзнал случилото се и сам отишъл в сградата на РУ-Панагюрище.

Той е задържан за срок от 24 часа, а за случилото се незабавно е уведомена прокуратурата. Установена е самоличността на всички участвали в скандала и сбиването, за да се изясни в пълнота създалата се ситуация.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК