Вандали нарязаха мрежите на стадион "Раковски"

Това се случва само няколко дни преди старта на сезона за деца и юноши

19.08.2019 | 16:10 Редактор: Ивайло Николов
Вандали нарязаха мрежите на стадион

Само няколко дни преди началото на първенствата в детско-юношеския футбол неизвестни злосторници са нарязали мрежите на футболните врати на стадион "Раковски" в столицата, съобщиха от клуба "Левски-Раковски" на страницата си във Facebook.

От "Левски-Раковски" илюстрират щетите със снимки на нарязаните мрежи на вратите. Според клуба това не е обикновен вандалски акт, а целенасочена атака, информира GOL.BG.

"Съжаляваме, че публикуваме тази негативна за всички нас новина. Съжаляваме, че определен кръг от хора от няколко години насам целеустремено разбива нашите отбори, разбива нашия колектив, опитва се да разруши нашата идея! Но днес вече е върхът на човешкото падение и низост!". 

"Да нарежеш на децата мрежите само седмица преди започването на шампионата!! Едва 21 дена, след като сложихме нашия рекламен винил, същите тези хора не издържаха и проявиха ниските си страсти и елементарно поведение!? Ние много добре знаем кои са те и Съжаляваме за тях!", се казва в публикацията на страницата на клуба.

Школата Левски-Раковски винаги е била част от ПФК Левски, но от известно време работи като отделна структура.

Снимка: Facebook

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК