fallback

Четирима арестувани за потрошеното заведение в София (видео)

Недопустимо е такива неща да се случват през 2019 г., посочи гл. секретар на МВР

13.08.2019 | 12:55 Автор: Юлия Христова

Четирима задържани след наказателна акция в столично заведение. Група мъже изпочупила масите и столовете в него и отправила заплахи към собственика. Най-вероятен поръчител на акцията е негов съдружник, с когото имат друг общ бизнес.

Понеделник, малко след 18 вечерта, шестима мъже влизат в заведението , сядат в едно от сепаретата, вадят ножове и започват да унищожават дамаската. Събощават на персонала, че собственикът знае защо са изпратени. 

Групата мъже атакувала заведението  пред изумените погледи на персонала и клиентите. Охранителните камери документирали нападението. 

За свадата в заведението служителите на реда разбират от медиите. Сигнал до тях така и не подаден. А Собственикът на заведението Емануил Лазаров заяви, че знае кой и защо е поръчал атаката.

Освен собственикът на заведението, обяснения пред полицията даде и неговият съдружник, сочен от близки до разследването, като най-вероятен поръчител на погрома. 

Справка в търговския регистър показва, че в няколко фирми съдружник на Емануил Лазаров е Красен Кръстев. Според запознати с разследването Лазаров дължал пари на Кръстев. По случая се води разследване.

Репортаж на Благой Цицелков!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Криминално
fallback