Появи се видео от бруталния обир на заложна къща в Бургас

Продължава издирването на двамата маскирани крадци

29.07.2019 | 14:19 Редактор: Тодор Петров

Видео от бруталния обир на заложна къща в Бургас се появи в социалните мрежи. В събота двама маскирани задигнаха 300 грама злато, като преди това завързаха със свински опашки служителката на оказиона.

Издирването на двамата обирджии продължава и днес. Заложната къща е отворена и работи, но служителката вътре отказа да коментира бруталния обир. Въпреки че улица "Въстаническа" е много оживена и обирът е станал посред бял ден, почти никой нищо не е видял. 

Кадрите от видеото показват как двамата крадци привикват при себе си служителката от заложната къща, за да им покаже бижута от витрината, след което единият от тях минава зад гърба ѝ и я събарят на земята. 

Завързват ръцете ѝ със свинска опашка. 30-годишната жена през цялото време се съпротивлява. Клиент влиза още докато крадците са вътре в заложната къща. Неговото присъствие осуетява по-голям обир. 

Той е разпитан, както и всички в съседство с оказиона, които са видели двамата бягащи мъже. Задигнато злато е за над 20 хил. лева. Крадците все още се издирват. От полицията в Бургас засега отказват коментар.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК