Моторист блъсна жена на пешеходна пътека във Варна

Водачът е бил неправоспособен, задържан е за 24 часа

18.04.2019 | 14:06 Редактор: Бойко Димитров
Моторист блъсна жена на пешеходна пътека във Варна

Жена на 35 г. и 82-годишен мъж са с опасност за живота след пътни инциденти във Варна. Това съобщиха от МВР, цитирани от dnes.bg.

Вчера, около 18:40 часа, на булевард "Трети март", до автобусна спирка "Осъм" 23-годишен неправоспособен мотоциклетист е блъснал жена, пресичаща на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента тя е настанена в реанимацията на МБАЛ "Св. Анна" с опасност за живота. Пострадала е и 27-годишна пътничка на мотора, която е настанена за лечение с фрактура на глезен и контузии, няма опасност за живота й.

С контузни травми е освободен за домашно лечение 23-годишният водач на мотора. Същият е задържан за срок до 24 часа. Мъжът е отказал да му бъде направен тест за употреба на наркотични вещества. При извършената проверка е установено, че МПС-то е с прекратена регистрация, а поставените на него табели са издадени за друго превозно средство и се издирват. 

По-рано през деня при инцидент в автобус от масовия градски транспорт при падане е пострадал 82-годишен мъж, който е получил фрактура на черепа и травма на мозъка. Мъжът е настанен за лечение с опасност за живота в МБАЛ "Св. Анна".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК