Радост за меломаните: Стинг и Шаги идват у нас през лятото

Двамата ще представят съвместния си албум на 19 и 20 юни в Античния театър в Пловдив

02.03.2018 | 23:16 Редактор: Тодор Петров
Радост за меломаните: Стинг и Шаги идват у нас през лятото

Очертава се истински празник за меломаните покрай предстоящото това лято турне на Стинг, към което се присъединява и Шаги. Двамата изпълнители ще пеят в редица исторически места из цяла Европа.

На 19 и 20 юни в Античния театър в Пловдив ямайският артист и британският рок-музикант и актьор, ще представят на живо парчета от техния предстоящ съвместен албум "44/876", който излиза на 20 април.

Ще звучат и едни от най-великите хитове на музикантите - "Every Breath You Take", "Englishman in New York", "Message in a Bottle", "It Wasn’t Me", "Mr. Boombastic" и "Angel".

Историята на съвместния им нов проект започва с песента "Don’t Make Me Wait", посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата, а впоследствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, страхотно настроение и вдъхновяваща музика.

Те разширяват общата си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Стинг - Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара), както и на Шаги - Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).