Марион Котийяр: Желая на Бранджелина да намерят мир

Брад Пит ще се бори за попечителство над децата

22.09.2016 | 14:39
Марион Котийяр: Желая на Бранджелина да намерят мир

"Преди много години срещнах мъжа на живота си. Бащата на нашия син и на детето, което чакаме. Той е моята любов, моят най- добър приятел, единственият, от когото се нуждая. На тези, които казаха за мен, че съм съкрушена, искам да кажа "благодаря". На всички медии и хейтъри, които бързат да съдят, искрено им желая бързо възстановяване. Бих искала да пожелая на Анджелина и Брат, които много уважавам, да намерят мира в този бурен момент. С цялата си любов - Марион".

В поста си в Instagram Марион Котийяр обяви също, че тя и съпругът й Гийом Кане очакват второто си дете. Двамата са заедно от 2007 година и имат 5-годишен син.

След като гръмна новината за развода на най - известната двойка на планетата, се появи информация, че причината е романтична връзка между французойката и Пит. Двамата са партнират във филма "Съюзени".

Котийяр написа, че обикновено не коментира подобни твърдения, нито им обръща внимание, но този път положението започнало да излиза извън контрол и да засяга хора, които обича. Затова решила да проговори.

Тя допълва, че това ще е единственият й коментар по темата. 

Около скандала покрай развода беше намесена и бившата съпруга на Брад Пит Дженифър Анистън. Когато чула за развода, звездата от "Приятели" се появи на първата страница на New York Post, със анонс:"Дженифър Анистън знаела, че един ден Бранджелина ще свърши". 

Междувременно Брад Пит обяви, че е силно разгневен от начина, по който Анджелина се е отнесла към развода им, тъй като той искал раздялата им да остане извън медийното пространство. 

Актьорът е категоричен, че ще се бори за попечителство над децата си. Двойката има общо 6 деца, като 3 от тях са осиновени.