fallback

Деми Мур съветва как да бъдете красиви

Най-важната стъпка е хидратирането, убедена е световноизвестната актриса

18.09.2016 | 14:08 Автор: Тодор Петров

Ако трябва да посочим три световноизвестни жени, които определено остаряват красиво, то със сигурност една от тях ще бъде Деми Мур.

Очевидно тя е жена, която определено може и знае как да се грижи за външния си вид така, че да има видим резултат. По този повод Tialoto.bg ви представя 3 съвета за красота на Деми Мур.

Ето кои са те:

1. Кожа

"Кожата ми е много чувствителна, затова винаги използвам продукти без добавени аромати и с чисти съставки", споделя Деми Мур. Най-важната стъпка в ежедневния ѝ режим за красота е хидратирането, което твърди, че е научила от майка си и се опитва да го предаде като урок на дъщеря си. Най-важната стъпка за красотата е добре почистеното лице и добрата хидратация след това.

2. Коса

"Ако не работя или няма да ходя на събитие, не суша косата си, не я изправям и не я къдря. Имам много коса, но ѝ помагам да бъде здрава като ѝ давам почивка от всички третирания", казва Деми Мур. Относно продуктите, актрисата съветва да се спираме на шампоани и балсами, които са с дълбока хидратация, за да поддържат косата жива.

3. Грим

По отношение на грима, Деми Мур споделя, че единственият козметичен продукт, без който не може да живее, е червилото. Важен съвет е да откриете този цвят, който в комбинация с естествения нюанс на вашите устни, ще ви направи да изглеждате здрави и свежи. Има някои пигменти в червилата, които са способни да създадат сивкави оттенъци – внимавайте с тях.

fallback
Още от Любопитно
fallback