Линдзи Лоън приключи с милионер, но запазва пръстен за 300 000 долара

Актрисата искала бижуто като компенсация за темпераментните изпълнения на Игор Тарабасов

07.09.2016 | 13:25
Instagram

Бурният романс между Линдзи Лоън и руския милионерски наследник Игор Тарабасов приключи, ала актрисата ще си запази скъп спомен от него – годежния си пръстен на стойност 300 000 долара.

Холивудската дива нямала никакво намерение да връща бижуто на бившия си и дори го считала за малка компенсация на фона на темпераментните му изпълнения по време на връзката им.

"Пръстенът е като компенсация. Когато остане без пари може лесно да го продаде на 47-а поне за 60 000 долара“, разкри пред New York Post's Page Six близък до Тарабасов.

Междувременно бащата на младия любовчия обмислял да замрази финансите му, за да го провокира да се хване сериозно на работа и да порасне.

"Баща му му каза: "Имаше своята холивудска забежка, сега е време да си намериш руско момиче и да започнеш да работиш. Има голяма вероятност Игор скоро да остане без пари, тъй като татко му е бесен от неговите изпълнения и обмисля да спре достъпа му до семейните банкови сметки“, добави информаторът.

Бащата на Линдзи също ликува след проваления годеж на щерка си. Майкъл Лоън неотдавна се закани на Игор, който многократно се караше агресивно вербално и физически с актрисата на публични места, че ако го види лично, ще го подреди подобаващо. 

А сега дори обясни, че руснакът използвал за слава момичето му.

"Нямам представа дали е богат. Всичко, което знам е, че по време на техните пътувания дъщеря ми плаща почти за всичко, тъй като е известна и ползва някои привилегии. 

Тя му осигури този начин на живот... Иска ми се да си намери някое добро, свястно и трезво момче. Някой, който да прави за нея толкова, колкото и тя за него, който да не е от света на шоубизнеса“, призна Майкъл.

Четете още интересни новини в Tialoto.bg