16-годишен сам се предложи на търг за работодатели

Уилям Скот пуснал обява в група за покупки и продажби, уморен от безрезултатното търсене на работа

02.09.2016 | 17:21 Редактор: Луиза Божинова
16-годишен сам се предложи на търг за работодатели

"Продава се: 16-годишно момче, което живее в Торнтън Дейл и изявява интерес в областта на компютрите, монтирането на видео материали, уеб дизайна, дигиталните медии и информационните технологии. Ако сте малка компания или пък сам сте си шеф, аз мога да бъда най-добрата ви инвестиция от 120 паунда на седмица, защото ще свърша всички онези неща, за които никога не ви остава време. Ще обучавате и ще предавате уменията си на "по-млада своя версия", която има нужда от опит. Няма да съжалявате."

Това е написал току-що завършилият училище Уилям Скот, който търси работа от няколко месеца, но все не намира такава и накрая решил самият той да пусне обява в група за покупки и продажби в Пикъринг, Великобритания.

В края на обръщението към евентуалните си работодатели, Уилям пише: "Има само една бройка от мен, така че не се колебайте много - надявам се на купища желаещи".

Местна компания за уеб дизайн вече се е свързала с Уилям за едноседмична дейност с перспектива за постоянна работа, съобщава в. "Мирър".