Жените ще предпочитат робот вместо мъж

Очаква се тази тенденция да започне около 2025 година, предвиждат учени

01.07.2016 | 15:35
Жените ще предпочитат робот вместо мъж

Британският футуролог д-р Иън Пиърсън смята, че към 2025 година нежният пол в развитите общества ще правят повече секс с роботи, отколкото с истински мъже, пише в. "Дейли мирър".

Пиърсън посочи, че механичните партньори са разпространени и в наши дни и непрекъснато се усъвършенстват. Данни сочат, че вече голям брой жени избягват мъжките ласки, в полза на механичните. 

Сексът с роботи ще стане толкова популярен до десет години в развитите общества, че той ще измести традиционните полови сношения на Хомо сапиенса.
"Отначало много дами ще изпитват известни резерви към роботите като любовници, но няма да им отнеме много време, за да привикнат с тях. Изкуственият интелект на роботите, тяхната механика и движения се усъвършенстват със скоростта на светлината. Те бързо могат да станат приятели и да завържат трайни връзки. Погнусата от тях постепенно ще изчезне", твърди футурологът. Ще се развие нова тенденция - робофилия, когато жените започнат да се влюбват в своите андроидни партньори", прогнозира Пиърсън .