Селена Гомес: Мислех да осиновя дете, ако на 35 г. не съм срещнала правилния

В момента е поставила на пауза тези мисли

30.05.2024 | 18:06 Редактор: Беатрис Младжова
Селена Гомес: Мислех да осиновя дете, ако на 35 г. не съм срещнала правилния

Актрисата Селена Гомес неотдавна разкри пред списание Time, че ако не срещне правилния човек до 35 години, е планирала да си осинови дете.

"Бях сама в продължение на пет години и много свикнах със ситуацията. Много хора се страхуват да бъдат сами и аз най-вероятно се измъчвах наум за около две години, защото бях сама, но после някак си го приех. След това се появи планът, в който си казах, че ще осиновя дете, когато стана на 35, ако дотогава не съм срещнала правилния човек", казва Гомес.

В момента Селена изглежда е поставила на пауза тези мисли, след като преди година обяви връзката си с продуцента Бени Бланко. Двамата все още не са направили дебют на червения килим, но често публикуват общи снимки в социалните мрежи.

В интервю за Хауърд Стърн Бени обсъди възможността да създаде семейство с певицата.

"Тя е най-готината, най-милата, най-сладката. Наистина е моят най-добър приятел... смеем се по цял ден", каза той. Когато беше попитан дали има възможност скоро да го видим с бебе в ръце, Бланко отговори "Това е следващата ми цел в списъка. Имам много племенници. Обичам да бъда около деца".

Източник наскоро сподели пред списание ET, че Селена и Бени се вълнуват от идеята да създадат семейство и да се развиват в положителна посока. Той също така добави, че Бланко смята приятелката си за невероятна, а пък тя обича факта, че той дава всичко за хората около себе си и я поставя на първо място.

Освен за развитие в личния си живот, Гомес обмисля и такова в професионален план. В интервю за списание Time, на чиято корица застава, тя сподели плановете си за евентуално музикално турне.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС