Хороскоп за 25 май: Овните и Лъвовете да внимават, дребни проблеми за Водолеите

Телците, убедителни сте и сладкодумни

25.05.2024 | 07:22 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 25 май: Овните и Лъвовете да внимават, дребни проблеми за Водолеите

Овен

Не са изключени прояви на агресия от страна на непознати при това без обективна причина. Овладейте емоциите и спонтанното желание да реагирате по същия начин.

Телец

Убедителни сте и сладкодумни. Използвайте момента, за да довършите уговорки, които понастоящем са стигнали до „мъртва точка“

Близнаци

Интуицията ви е силна. Следвайте вътрешния си усет, ако се налага да се справите със сложни въпроси. Външните препоръки само ще навредят.

Рак

Не се доверявайте на „доброжелатели“, които упорито и подмолно се опитват да се намесват в живота ви. Със сигурност го правят за собствена изгода.

Лъв

Прекалената самоувереност ще ви подтикне в грешна посока. Опитайте се да прецените решенията си от различни гледни точки и да си създадете няколко варианта за действие.

Дева

Анализирайте онези черти на характера у другите, които непреодолимо ви дразнят. Помислете дали не притежавате същите, но в разновидност и как се проявява въздействието им.

Везни

С каквото и да се заемете, обмисляйте внимателно всеки етап от изпълнението. Не забравяйте, че за да осъществите намеренията си, трябва да направите първата крачка.

Скорпион

Не допускайте мрачните мисли да изпълнят съзнанието и да управляват действията ви. Каквото и да направите днес – хубаво или лошо, скоро отново ще се върне при вас.

Стрелец

Наблюдавайте събитията, които се случват около вас и ефекта им върху останалите участници. Ще съумеете да направите важни заключения, улесняващи бъдещите ви действия.

Козирог

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се справите със съществуващо към момента недоразумение с близък човек. Ще се почувствате изключително доволни, пише az-jenata.bg.

Водолей

Дребен битов проблем първоначално ще ви ядоса, но е във възможностите ви да го отстраните. Направете го, за да можете да разполагате с останалото свободно време както намерите за добре.

Риби

Един от спокойните дни, които едва ли ще има с какво да запомните. Бихте могли да го използвате за удовлетворяване на интелектуалните и духовните си интереси.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Снимка: Pixabay