Съдът даде 60 дни на Джоли да предаде документи за общата винарна с Пит

Двамата не могат да я поделят

23.05.2024 | 12:53 Редактор: Искра Ангелова
Съдът даде 60 дни на Джоли да предаде документи за общата винарна с Пит

Сагата между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече пет години. Двамата все още продължат да водят дела помежду си. Едно от тях е свързано с общата винарна на двойката в Южна Франция, в което Пит съди Джоли за неправомерно разпродаване на нейните дялове на руски олигарх.

Докато делото за попечителството над децата се води някак по-тихо, това за винарната е широко отразявано в медиите. Свързаните с него документи разкриват най-дълбоките тайни на бившето звездно семейство, включително проявена агресия на Брад не само към Джоли, но и към децата им. Актьорите не спират да си хвърлят обвинения, като до този момент нищо не е категорично доказано. 

Сега източник, близък до Анджелина, отново се опита да замахне към актьора и да му нанесе нов удар. Този път се твърди, че Пит протака и се бори толкова ожесточено за френската винарна, защото иска да накаже бившата си съпруга. По думите му Брад и правният му екип са много наясно, че документите за неразкриване на поверителна информация, които са били подписани от него и Джоли по време на закупуването на имота, никога няма да видят бял свят, въпреки нареждането на съдията.

Отговорът от страната на Пит не закъсня, като негов близък твърди, че всичко това е поредният опит на Джоли и екипа ѝ да изместят фокуса от истинския проблем. "Другата страна въведе документите за неразкриване на информация в това, което бе обикновен бизнес спор на първо четене, така че е иронично, че точно те се оплакват сега. И те са тези, които бяха значително обогатени от нарушаване на споразумението на страните при продажбата на бизнеса", се казва в изявлението.

Съдия Лиа Мартин постанови във Върховния съд на Лос Анджелис, че Джоли трябва да представи в рамките на 60 календарни дни от заповедта, всички непривилегировани документи, които притежава, съхранява или контролира, които отговарят на исканията на Пит в по-рано заведено дело. Адвокатите на Брад призовават за разкриване на документите за поверителност, тъй като смятат, че това е силно уместно за предполагаемите оправдания на Джоли за отказа да се придържа към договорните си задължения към бившия ѝ съпруг, когато е продала акциите от винарната.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Снимка: БГНЕС