Пълнолуние в Стрелец на 23 май - носи радост и приключения

Няма да приемаме нещата толкова на сериозно

21.05.2024 | 23:01 Редактор: Беатрис Младжова
Пълнолуние в Стрелец на 23 май - носи радост и приключения

Наближава пълнолуние в знака на зодия Стрелец много скоро - на 23 май. Според западни астролози това лунно събитие ни носи приключения и забавления, ще търсим радостта и няма да приемаме нещата толкова на сериозно.

Пълнолунието в Стрелец ще ни напомни, че животът е богато преживяване на всяка емоция. Ще ни бъде по-лесно да се чувстваме оптимистично настроени за бъдещето. Там, където преди може би сме виждали затворени врати или препятствия, тази лунна светлина ще ни позволи да видим нов път напред. 

Всяко пълнолуние идва със своята енергия. Тази, която ни очаква на 23 май, ще бъде такава, че ще се съсредоточим повече върху благодарността, даровете и изобилието около нас. Колкото повече "празнуваме" къде сме на този етап от живота си и се чувстваме спокойни с настоящата си ситуация, толкова повече ползи ще почувстваме от това пълнолуние.

По време на пълнолунието в Стрелец ще погледнем навътре в себе си, към нашето вътрешно дете, за да помислим върху определени неща. Има ли нещо в живота ни, което ни кара да се чувстваме несигурни? Вероятно се намираме в ситуация, в която чувстваме, че се лутаме, не сме сигурни дали наистина се движим в правилната посока.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay