Венера преминава в Близнаци - отдаваме внимание на романтиката

Тази зодия е енергична, кипяща и комуникативна

20.05.2024 | 19:27 Редактор: Деси Николова
Венера преминава в Близнаци - отдаваме внимание на романтиката

На 23 май Венера преминава в знака на зодия Близнаци и ще се задържи там до 17 юни. С Венера в Близнаци любопитството ще ни мотивира на романтично и социално ниво. Нашето мото ще бъде "разнообразието е подправката на живота". Ставаме по-общителни, комуникативни, чаровни и заинтересувани.

Въпреки всичко това е възможно да спазваме дистанция на емоционално ниво. Докато Венера е в този въздушен зодиакален знак, привличанията често започват с думи, тъй като сме склонни да се свързваме по-лесно на ментално ниво.

Венера в Близнаци е флиртуваща, завладяваща и адаптивна. Ние задаваме въпроси и искаме да поддържаме нещата леки и живи. Късмет в комуникацията няма да ни липсва.

Понякога нашето любопитство ни води във връзки, които иначе не бихме могли да създадем. Сенчестата страна на Близнаци е свързана с непостоянство или незаинтересуваност към дълбочината.

Когато Венера е в Телец, ние сме по-присъстващи, забавяме темпото, отдадени сме на това да се свържем с приятели и любими хора по по-съзнателен начин.

Но тази енергия е напът да се измести в много по-енергична, кипяща, комуникативна посока, преминавайки в Близнаци. Те са забавни, шумни, променливи, безгрижни, но и креативни. Има много положителни страни на Близнаците, от които можем да се възползваме докато усещаме енергията им по време на този транзит, като това да изразим себе си чрез талантите, които имаме, например.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay