Нумерологична прогноза: Далеч от интриги и не трябва да задържаме емоциите си

Някои зодии трябва да общуват повече

20.05.2024 | 12:25 Редактор: Искра Ангелова
Нумерологична прогноза: Далеч от интриги и не трябва да задържаме емоциите си

Посрещаме предпоследната седмица на май. В нея не трябва да бързаме и да задържаме емоциите си. Но ето какво ни очаква според нумерологията.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

Ако се чувствате неспособни да направите промяна, забележете как се движите в една посока, докато самият път е променил направлението ви. Запомнете: "завоят на пътя не е краят на пътя - освен ако не успеете да завиете". Често мислим за промяната като за рязко обръщане на това, което е, но внезапната промяна нерядко е резултат от постоянен и постепенен напредък.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец

През новата седмица ще бъде важно да не бързате. Все още не разполагате и не разбирате всички факти. Нещо трябва да свърши, а вие ще сте по-чувствителни от обикновено. Да не правите нищо не е опция, но трябва да проявите търпение и предпазливост в действията, които предприемате. Ако не можете да признаете или да видите къде нещата са се объркали, няма да можете да ги поправите, информира az-jenata.bg.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец

През следващите дни ще бъде важно да внимавате в комуникацията и да не влизате в конфликтни ситуации. Няма нужда да бъдете толкова отбранителни, когато попаднете в сложна ситуация. Отпуснете се. Общувайте открито и насърчавайте другите да правят същото. В края на периода ще имате поводи за радост.

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец

През тази седмица ще сте в състояние да привлечете други хора с подобно на вашето мислене и идеи или такива, които могат да ви помогнат по някакъв начин. Не става въпрос да накарате другите да ви одобрят, а да се присъедините към хора, които искат да успеете. Желанието ви да си сътрудничите ще се повиши. Бъдете решителни, късметът е с вас и успехите няма да закъснеят.

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец

Следващите дни ще ви донесат смелост, прозрение и ентусиазъм, докато променяте курса и се освобождавате от аспект от миналото. Докато се развивате, естествено е да се чудите дали правите правилното нещо. Сега сте готови да оставите зад себе си неработещите модели, които ви пречат да вървите напред. Ще се почувствате много по-свободни и по-комфортно.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец

Постигането на желания в личния и професионален живот ще бъде приоритет за вас. Отправяйте молби, а не изисквания. Използвайте думи, които ви сближават с другите, а не обратното. Отнасяйте се към другите като към равни, независимо какъв вид йерархия съществува. Забележете силата, която възниква, когато две на пръв поглед противоположни идеи се комбинират. Напредъкът ви е видим и това ще ви носи хубави емоции и мотивация за нови идеи.

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец

Задържането на емоциите само ще ви натовари. Сега е моментът да освободите тези естествени вътрешни вълнения. Чувствата ви трябва да се усещат, приемат и изразяват, независимо под каква форма са, но вие трябва да носите пълна отговорност за тях. Намерете подходящ начин за това. Грижете се за комфорта си. Любимите ви хора ще ви подкрепят, а периодът ще бъде наситен с динамични събития, които ще ви изправят пред нови възможности.

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец

Една ситуация съдържа потенциал, който, ако бъде усетен на емоционално ниво, може да донесе ползите от партньорството и преплитането на идеи. Ще бъде важно как изразявате себе си в работата, но и в любовта. Не поемайте твърде много ангажименти и не давайте празни обещания, ако не сте сигурни, че ще се справите с всичко това. 

В работата се пазете от интриги.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец

Новата седмица ви носи повече увереност, но и подходящи възможности да покажете най-доброто от себе си. Ситуациите ще изискват от вас да сте гъвкави, на моменти да взимате и бързи решения. С всичко ще се справите! Привлекателни сте и това няма да остане незабелязано. Грижете се за себе си, външния си вид.

Мечтайте смело, но не споделяйте с всеки идеите си.

Снимка: Pexels