Признаците, които ни подсказват, че може да сме урочасани

Лошите сънища показват, че имаме лоша енергия, според някои вярвания

18.05.2024 | 09:24 Редактор: Вяра Димова
Признаците, които ни подсказват, че може да сме урочасани

Когато в живота ни се случват необясними неща, ние сме готови да изоставим логиката и да надзърнем в света на свръхестественото. Магия, уроки или просто негативна енергия? Можем да оставим всеки сам да прецени в какво да вярва, но едно е сигурно – чувствата и емоциите се материализират. Ако усещате, че сте под влиянието на лоша енергия, вижте дали не изпитвате някое от следните неразположения:

Главоболие 

Много хора се оплакват от случайни, необясними главоболия през целия ден. Някои от по-суеверните приписват тези главоболия на магия, която някой им е направил. Друга вероятна причина: главоболието е много често срещан симптом, който е свързан с много различни заболявания и състояния. Много фактори могат да доведат до главоболие, включително стрес, промени в графика на съня или диетата ви, промени във времето, прекомерен шум и лоша стойка.

Кошмари 

Някои смятат, че уроките карат хората да бъдат измъчвани от наистина ужасяващи сънища. В тези сънища може да забележите образи на черни кучета, змии, скорпиони и други същества, идващи след вас.

Чувствате се наблюдавани

Ако често се чувствате сякаш някой ви наблюдава, дори когато няма никой наоколо и забелязвате странни неща, случващи се около вас, това може да е знак, че някой около вас има много негативна енергия.

Болки в тялото

Някои много духовно ориентирани хора свързват произволни болки в тялото с действието на черна магия. Според тях медицинските специалисти няма да намерят нищо нередно, дори ако изпитвате болка. Алтернативна причина: Болките в тялото са наистина често срещани и могат да бъдат свързани с почти всеки медицински проблем или заболяване.

Летаргия 

Според някои уроките могат да ви накарат да се почувствате сънливи или замаяни.

Необясними събития

Ако видите да се случват странни неща, които нямат смисъл, като обекти, движещи се сами или неща, които изглеждат различно, отколкото би трябвало, това може да е знак, че сте урочасани. А може да е просто случайност на живота.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay