Как да не изглеждаме отчаяни в любовта

Не търсете първи контакт

03.05.2024 | 12:55 Редактор: Беатрис Младжова
Как да не изглеждаме отчаяни в любовта

Когато достигнете момент, в който наистина отчаяно желаете да откриете любовта и я срещнете в лицето на някой мъж, трябва да направите всичко възможно да не издавате отчаяността с поведението си. Ако един мъж усети, че отчаяно търсите да се обвържете, по-скоро би избягал от вас, отколкото да откликне на желанието ви. 

Въздържайте се винаги вие първи да търсите контакт с него 

Едно от издаващите отчаяност и неистов стремеж към обвързване е постоянното иницииране на контакт с обекта на вниманието ви. Мъжете обичат да преследват, да имат възможността да ви спечелят, да се постараят да ви се харесат. Ако вие сте тези, които непрекъснато търсите вниманието му и контакт с него, това по-скоро ще го отблъсне и ще го накара да ви възприеме като прекалено лесна мишена.

Никога не показвайте несигурност 

Несигурността никога не е добър съветник не само в търсенето на любов, но и в отношенията с хората въобще. Инстинктивно несигурното поведение отблъсква и кара околните да не ви уважават, да ви приемат като слаба личност, да не ви взимат насериозно.

Показвайте лека незаинтересуваност, загадъчност, карайте го да ви преследва 

За да не изглеждате отчаяни е важно да демонстрирате леко женско високомерие, сякаш мъжът не ви интересува, но все пак да му хвърляте по някоя подсказваща стреличка, че все пак би могъл да се надява на вашето внимание. Използвайте всички тези женски оръжия и трикове, за да спечелите мъжа, към когото сте се насочили. Направете го така, че той да мисли, че той ви е избрал, а не вие.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels