Приключи делото за попечителство на Бритни Спиърс

"Джейми много обича дъщеря си и работи неуморно, за да я защити", каза адвокат Алекс Уейнгартен

29.04.2024 | 09:28 Редактор: Искра Ангелова
Приключи делото за попечителство на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс е постигнала споразумение с отчуждения си баща повече от две години след прекратяването по решение на съда на настойничеството, което му даваше възможност да контролира живота ѝ, съобщиха адвокатите им Условията на споразумението не бяха оповестени от адвокатите на попзвездата и баща ѝ, които потвърдиха споразумението пред CNN.

"За нас беше чест и привилегия да представляваме и защитаваме Бритни Спиърс", заяви адвокатът на певицата Матю Розенгарт в изявление за CNN.

"Г-жа Спиърс е и винаги ще бъде икона, блестящ и смел артист с исторически и епични размери. Въпреки че попечителството беше прекратено през ноември 2021 г., нейното желание за свобода вече е наистина изпълнено. Както тя желаеше, нейната свобода сега включва това, че вече няма да е необходимо да присъства или да участва в съда по този въпрос", продължава изявлението на Розенгарт.

Алекс Уейнгартен, адвокат на бащата на певицата, заяви пред CNN: "Джейми е развълнуван, че всичко това е приключило. Джейми много обича дъщеря си и работи неуморно, за да я защити. Той иска най-доброто за Бритни, нищо по-малко".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС