Любовен хороскоп за всички зодии за 29 април – 5 май

Ще копнеем за романтика и страсти

27.04.2024 | 10:21 Редактор: Тодор Петров
Любовен хороскоп за всички зодии за 29 април – 5 май

Овен

Вашето сексуално желание определено ще се повиши, Овни. Марс, който е ваша управляваща планета, навлиза в знака ви във вторник и именно той ще ви даде онази допълнителна мотивация в интимен план. Марс не само ще повиши либидото ви, но и ще намали търпението ви.

Телец

Любовта е във въздуха, Телци! Венера преминава във вашия знак, давайки ви най-забележителните сили на привличане. Може да успеете да получите това, което искате от любимия човек или любовен интерес, без да се налага да правите практически нищо, освен да бъдете себе си.

Близнаци

Скъпи Близнаци, независимо дали сте необвързани, обвързани или някъде по средата, възможно е да сте се държали в романтична клетка. Тази седмица ще започнете да осъзнавате защо. Венера навлиза във вашия 12-и дом, позволявайки ви да осъзнаете много неща, свързани с любовта.

Рак

Раци, според звездната карта е възможно да получите всичко, което някога сте искали в любовта. Венера влиза във вашия 11-и дом на надеждите и желанията и до сряда ще бъде в квадратура с Плутон. Една романтична мечта бързо може да се превърне от красива в разочароваща.

Лъв

Имате големи надежди в професионален план, Лъвове! За съжаление е възможно вашият партньор, настоящ или потенциален, да се опита да смали вас и вашите постижения, за да повиши изкуствено стойността си. Освен това съществува риск той или тя да се опитат да ви диктуват какво да преследвате, що се отнася до възможностите за кариера.

Дева

През първите дни на май представителите на зодията ще имат големи надежди относно любовта и има защо. Венера влиза във вашия 9-и дом на експанзия. Това ще ви вдъхне оптимизъм по отношение на любовните въпроси, независимо от текущата ви любовна ситуация.

Везни

Понякога любовта е бойно поле, Везни. През следващите дни може да изпитате повече от това спорно поведение в любовния си живот поради преминаването на Марс в един от знаците, които управлява, а именно Овен. Това го поставя точно във вашия сектор на отношенията, което може да доведе до влошаване на любовна обстановка.

Скорпион

Планетата на любовта Венера навлиза във вашия партньорски сектор, което ще ви помогне много да подобрите любовната си връзка. Когато знаете, че можете да разчитате един на друг с любимия ви човек, ще осъзнаете колко привлекателна може да бъде надеждността.

Стрелец

Любовта е във въздуха, Стрелци! Дори ако сте преминали през романтично разочарование, тази седмица вероятно ще забележите нов обрат в събитията. Марс, планетата на действието, амбицията и либидото, ще влезе във вашия 5-и дом на любовта и удоволствията.

Козирог

Романтиката на хоризонта, Козирози! Венера навлиза в любовния ви сектор и ако сте необвързани, ще ви предостави своята подкрепа да срещнете нова и интересна личност. Знайте, че привлекателността ви не може да остане незабелязана.

Водолей

Седмица, в която вие ще върнете водещите си позиции в живота и особено в любовта. Можете смело да декларирате желанията си, без да се чувствате така, сякаш трябва да се извинявате за тях. Заслужава си да споделяте вашите романтични нужди.

Риби

Венера, планетата, която управлява любовта и красотата, ще навлезе във вашия комуникационен сектор, което ще ви подтикне да помислите повече за текущия си романтичен сценарий, както и да вземете всякакви предстоящи жизненоважни решения относно любовните въпроси. Разговорите с любимия човек ще ви носят приятни емоции. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay