Сезонът на Телеца вече е тук - ето за кои зодии периодът ще е пълен с късмет и успехи

Ще има и леко напрежение

25.04.2024 | 10:13 Редактор: Искра Ангелова
Сезонът на Телеца вече е тук - ето за кои зодии периодът ще е пълен с късмет и успехи

Започна сезонът на Телеца, като ще продължи до 21 май. Периодът ще е добър за Овните и е време за нови неща за Девите.

Разбира се, трябва да намерим повече време за релакс. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат много късмет, а за неподвижните знаци Лъв, Скорпион и Водолей ще има известно напрежение.

Овен

Какво е най-важно и ценно за тях? Какво са готови да направят за него? Може да става дума да професия, работа, задача или човек в живота им, или пък някакво притежание. Каквото и да е, сезонът на Телеца ги подтиква да насочат фокуса си към това най-важно нещо. Добър период и да се съсредоточат върху работата, да работят допълнително. Периодът им носи малко допълнителни доходи, но и по-голямо желание да харчат, така че да са внимателни.

Телец

Сега е техният сезон и са в свои води. Всичко е свързано с тях, всички погледи са вперени в тях. Започва нов период за Телците. Да помислят какво искат от живота, какви искат да бъдат и какви хора искат да имат около себе си. Нека си изберат цел и да действат, да пробват да я постигнат. Всичко, което стартират сега, ще има дългосрочно влияние и значение за бъдещето им.

Близнаци

Това е период, в който трябва да разчистят около себе си и да направят място на новите неща, които идват в живота им, на вълнението, свързано с тях. След това идва техният сезон и скоро ще започнат да усещат тръпката. Но първо ще трябва да се занимават с бивши гаджета, приятели, стари работи и предишни хобита, интереси. Трябва да помислят защо се връщат обратно в живота им и да решат на кои да дадат нов шанс, а и кои да премахнат окончателно. Нека бъдат мъдри при правенето на избори.

Рак

Сезонът на Телеца е един от най-социалните периоди за тях! Намират нови приятели навсякъде, по-лесно им е да се свързват и сближават с хората, стават по-общителни, излизат повече. През следващите седмици Раците ще създадат нови приятелства, но и ще премахнат някои токсични хора от живота си. Сега разбират, че някои от приятелите им не са толкова страхотни, колкото са си мислели и прекъсват връзката с тях. Но ще намерят по-добри и истински приятели.

Лъв

Толкова, толкова близо са до постигане на целта си! Сезонът на Телеца им помага да довършат започнатото, да изпипат последните детайли, да поправят каквото трябва и експертно да завършат проекта, който са започнали. Това се отнася най-вече до кариерата. Всички погледи са вперени в тях, така че трябва да дадат най-доброто от себе си в работата. Колкото по-добре се справят, толкова повече хора ще забележат това и Лъвовете ще получат страхотни награди, похвали, признания. Може да ги чака и повишение, информира teenproblem.net.

Дева

Да използват следващите няколко седмици за изследване на света около себе си. Може да пътуват повече, да се запишат на курс, да посещават групово занимание, да се отдадат на хоби, четене, да гледат документални филми. Сега е време за растеж и развитие, за учене на нови неща. Свързват се с хора от различни култури и с такива, които вървят по много по-различен път от техния. Нека отворят ума си, да покажат, че искат да учат нови неща и да се свързват с нови хора. Така ще станат наистина завършени личности, доволни от себе си, а и ще създадат нови приятелства.

Везни

Сега научават, че нямат толкова много контрол над определени ситуации и неща, над които са си мислели, че имат. Има неща в живота - работа, задачи, връзки, финансови ситуации, на които влияят повече външни фактори, а не толкова техните действия. Може Везните да се паникьосат. Но по-добре е да осъзнаят, че няма как винаги да контролират нещата и това е ОК. Може да опитат да подобрят ситуациите около нещата, над които наистина имат контрол. Например, да спестяват повече, за да подобрят финансовата си стабилност. Или да работят по-здраво за подобряване на определена връзка. Или да станат по-продуктивни в работата. Но нека не харчат прекалено много и да не си губят времето с токсични връзки или работа, която не им носи удовлетворение. Да направят промени.

Скорпион

Сега не е времето да са сами или да работят самостоятелно. Да са с някого, с когото ѝ да е, им носи ползи в сезона на Телеца. Може да става дума за романтичен партньор, за нещо платонично, за приятел, за роднина, за колеги - важното е да не остават дълго сами. Сега им е по-лесно да се сработват, да общуват, да правят компромиси, да си изкарват добре с друг човек. На фокус са връзките и партньорствата. Нека Скорпионите си изиграят картите правилно и може да има вълнуващи неща - тръпката да се превърне в партньор, познат - в най-добър приятел и т.н.

Стрелец

Сега ще трябва да се фокусират основно върху работата и няма да имат много време за забавления. Вкъщи е бъркотия, имат голям списък със задачи, заети са в работата и т.н. Имат доста неща, с които трябва да се справят. Просто Стрелците са живели нездравословно и това им се отразява. Трябва да подредят около себе си, да станат по-организирани и да бъдат по-продуктивни. Ако сега си създадат здравословни навици, те ще останат дълго време с тях.

Козирог

Сезонът на Телеца е един от най-хубавите периоди от годината за тях! Сега фокусът е върху романтиката, връзките, секса и забавленията. Чудесен период за флиртове, ходене по срещи, прекарване на време с любимия човек. Стават по-активни, дейни, креативни, изразяват себе си по-често. Имат много неща, които да предложат на света и хората са любопитни - но ако Козирозите не станат по-открити, няма да изживеят толкова вълнуващ период. Нека съборят стените около себе си, да спрат да се притесняват и просто да са себе си. Няма да съжаляват!

Водолей

Миналото се връща към тях. Потъват в спомени, случайно се натъкват на хора от миналото. Сега Водолеите се фокусират повече върху семейството и дома. Всичко това провокира много емоции у тях. Нека използват това като възможност да поразсъждават върху живота си до момента и да оценят това колко далеч са стигнали. Сега стават интроверти и искат да стоят вкъщи повече. Наистина не е време да работят много и да изпълняват задачи, сега трябва да презаредят батерията, да си починат.

Риби

Да гледат често пощенските кутии. В сезона на Телеца при тях на фокус е комуникацията. При Рибите ще има грандиозни, важни разговори, ще получат и наистина значими, големи новини. Може да става дума за повишение в работата, за научаване на наистина гореща клюка, за среща с важен човек - в романтичен план, в бизнес план или просто човек, който ще им стане ментор или много добър приятел.

Снимка: Pixabay