Лечението на Кейт Мидълтън върви добре, принц Уилям изпраща сигнали

Съпругът на принцесата на Уелс се появи на няколко публични събития

23.04.2024 | 15:43 Редактор: Искра Ангелова
Лечението на Кейт Мидълтън върви добре, принц Уилям изпраща сигнали

В последните месеци британското кралско семейство бе изправено пред куп трудности. След като от Бъкингамския дворец съобщиха, че крал Чарлз III и снаха му Кейт Мидълтън са оперирани, малко по-късно стана ясно, че и двамата са диагностицирани с рак.

През март принцесата на Уелс обяви, че се подлага на превантивна химиотерапия, а сега се твърди, че нещата се развиват добре и лечението на Кейт върви по план.

Съпругът ѝ принц Уилям бавно се завръща към работните си задължения, което също е добър знак. През април той беше забелязан на мач на "Астън Вила" със сина си принц Джордж, а през миналата седмица Уилям посети инициатива на неправителствена организация, която се грижи да оползотворява остатъчна храна и да я превръща в ястия за нуждаещите се.

Според кралски експерт тези появи на принц Уилям са навременни и така той изпраща съобщение на обществото, че Кейт е добре.

"Кралските особи осъзнават, че всяко едно нещо, което правят, изпраща съобщение - по един или друг начин. Това не беше просто въпрос на поява с Джордж на повод, който е приятен. Беше въпрос на изпращане на сигнал, който беше по работа, както винаги... Ако Катрин беше там, щеше да е фантастично, но никой не очаква това", коментира кралският експерт Ричард Фицуилямс пред "The Sun".

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС