Еминем отпразнува 16 години трезвеност

Рапърът сподели този важен момент със своите фенове, подкрепиха го и негови колеги

23.04.2024 | 14:52 Редактор: Вяра Димова
Еминем отпразнува 16 години трезвеност

Рапърът Еминем отбеляза още една година от най-голямата победа в живота си – тази над зависимостта. Той отпразнува 16 години трезвеност, споделяйки важния успех със своите фенове в Instagram.

Носителят на "Грами", който е роден с името Маршъл Матърс, публикува снимка, на която държи новия си чип. Еминем остави снимката да говори сама за себе си, въздържайки се от описание. На кадъра се вижда ръката му, върху която е поставен черният чип с изобразено дърво и триъгълник, в който се намира числото 16. 

Въпреки че Еминем не подписа снимката, феновете не спестиха своите поздравления в коментарите. Голяма част от почитателите на рапъра се изредиха, за да го поздравят за успеха, казвайки му колко се гордеят с него и неговото постоянство. Колегите на Еминем също се включиха в хвалебствията, като рапърът DTG написа: "Чудесно решение си взел, братко! Всички много се гордеем с теб!".

В минали години Матърс често е говорил за зависимостта си, като сподели, че за малко е щял да изгуби живота си след свръхдоза през 2007 година. Именно този случай го е накарал да се замисли и да сложи край на порочния кръг. Преди това Еминем е приемал по 20 различни хапчета на ден.

След като спира с опиатите на 20 април 2008 година, Еминем записва и издава албума "Relapse" година по-късно. Текстовете към песните са написани именно в първите дни от възстановяването му. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС