Съдбоносен съвпад на Юпитер и Уран ни кара да мислим за успех и богатство

Случва се на всеки 14 години, този път датата е 20 април

19.04.2024 | 08:22 Редактор: Вяра Димова
Съдбоносен съвпад на Юпитер и Уран ни кара да мислим за успех и богатство

На 20 април ни очаква рядък, но съдбоносен според западни астролози точен съвпад на Юпитер и Уран. Те са в съвпад на всеки 14 години, като този път ще се "съединят" на 21 градуса в Телец. Последният съвпад на двете планети беше през 2010 г. между знаците Риби и Овен. Този период продължи необичайно дълго време от май до октомври 2010 г.

За Юпитер е известно, че е планетата на разширяването, изобилието, успеха и богатството, докато Уран е планетата на иновациите. Юпитер се смята за планетата на късмета, която може да ни помогне да се съсредоточим върху по-голямата картина и да се вълнуваме за бъдещето.

От друга страна Уран е и планетата на промяната и пробуждането. Освен това се определя като планетата на бъдещето и управлява неща като технологии и напредък, които могат да ни доведат до нова революция. На по-лично ниво Уран ни помага да предизвикаме чувства на свобода и автентичност. Насърчава ни да нарушаваме правилата, да се освобождаваме от обществените норми и да мислим за себе си.

Тъй като Юпитер е планетата на експанзията, когато е в съвпад с Уран, той ще разшири всички тези качества на Уран, насочвайки ни да покажем повече от нашата автентична същност и да мислим по-различно за света край нас. Особено по отношение на технологиите може да се случи някакъв напредък.

На по-лично ниво този съвпад ни насърчава да започнем да насочваме мислите си към успеха и богатството. Уран иска да се освободим от обществените норми. Иска да мислим за себе си и да следваме собственото си истинско автентично призвание. Планетата ни напомня, че сме на свои собствени уникални пътувания и свои собствени времеви линии и не е нужно винаги да се съобразяваме с това, което обществото ни казва.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay