Виктория Бекъм на 50: "Амбиция ми е да овластявам жените, благословена съм"

"Това е началото на вълнуваща нова глава и аз тепърва започвам", написа съпругата на Дейвид Бекъм

18.04.2024 | 12:58 Редактор: Искра Ангелова
Виктория Бекъм на 50:

Виктория Бекъм навърши 50 години на 17 април и явно е в много добро настроение. Ден преди своя рожден ден, дизайнерката и певица поразсъждава върху юбилея си в социалната мрежа Instagram.

Тя публикува снимка по черен панталон, разкопчано черно сако и черен сутиен.

"Докато се приготвям да прекрача в 50-те (по токчета, разбира се), се чувствам толкова невероятно благословена, че стигнах до това важно събитие. Благословена, но също завършена и дълбоко удовлетворена. Не само от това къде се намирам като жена, но и от това колко далеч стигнаха моите марки за мода и красота. Моята амбиция винаги е била да овластявам жените и да ги карам да се чувстват като най-добрата версия на самите себе си. За мен това значеше да вярвам на инстинктите си и никога да не правя компромиси с творческата си визия", написа звездата.

"Вярвам, че можеш да си много неща. Поп звезда, майка, съпруга, дизайнер... Моята страст винаги е била да мечтая смело, после да мечтая още по-смело! Повярвайте в себе си първи - всички други ще ви последват. И ако сте наистина големи късметлии, ще намерите човек, който вярва във вас, дори повече отколкото вие си вярвате. Дейвид Бекъм, завинаги съм благодарна за твоята безусловна любов и подкрепа, и за нашите красиви деца - Бруклин Бекъм, Ромео Бекъм, Крус Бекъм, Харпър Севън, вие ме допълвате. Толкова съм горда и възхитена от добрите, трудолюбиви талантливи личности, които всички вие ставате. Така че, наздраве за правенето на повече неща, които обичам с хората, които обичам", допълва Виктория Бекъм.

"Толкова съм благодарна за моето семейство, за моите приятели и за моя невероятен екип! Това е началото на вълнуваща нова глава и аз тепърва започвам. Мамо и татко, обичам ви. Целувки, Виктория", завършва тя.

Четете повече в темата teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС